woensdag 13 januari 2016

Theater 'Jaak en de bonenstaak' (maandag 18 januari)

Op maandag 18 januari gaan we met het 3e en 4e leerjaar naar het cultuurcentrum in Evergem om daar te genieten van de theatervoorstelling 'Jaak en de bonenstaak'.
We lichten al een puntje van de sluier op ...


Nadat Uitgezonderd! Theater al eerder ‘De GVR’ en ‘De Heksen’, ’Raad eens hoeveel ik van je hou’, De ‘Reuzenperzik’, … naar het theater bracht, komt het productiehuis met een nieuwe magische voorstelling. 

De arme Jaak woont samen met zijn moeder in een klein, vervallen huisje. Zijn koe is zijn enige vriend en hij droomt ervan om met zijn grote viervoeter spannende avonturen te beleven. Tot zijn moeder besluit om het beest te verkopen en Jaak ermee naar de markt stuurt. Onderweg komt Jaak een vreemd figuur tegen en gaat zijn grootse avontuur eindelijk van start… Elders voorbij de wolken, tussen de sterren, is er een prinsje geboren. De koningin is dolblij, de koning niet echt, want het prinsje is erg lelijk. Dus geeft de koning opdracht om het prinsje te verstoppen op een plaats, waar niemand het kan vinden. Maar de koningin gaat op zoek en met de hulp van het jongetje Jaak, een zakje toverbonen en een bonenstaak, komt alles weer goed.